2016. február 6. FME Farsang

Sziasztok!

Az FME idén is megrendezi hagyományos farsangi buliját, aki szeretne jönni, már most tegye be a naptárjába a dátumot. A szervezést elkezdtük, a részletekkel (helyszín, időpont, menü, program, árak, jelentkezési határidő) hamarosan jelentkezünk. A jelen állás szerint a tavalyihoz hasonló farsangunk lesz (gyermek és felnőtt jelmezverseny, vacsora, büfé, tombola, zene, esetleg egyéb kulturális blokk, néptánc, versmondás...).

Akik tavaly részt vettek és idén is szeretnének jönni, hozzájuk szól a következő kérés: mi az ami tavaly jó volt, mi az, amit hiányoltatok, és mi az, amit jobb lenne kihagyni?

Továbbá kérés az FME tagokhoz (és nem csak hozzájuk): van, aki szeretne a szervezésben részt venni? Rengeteg feladat van (hangosítás, rendrakás, takarítás, büfé, belépőjegyek, tombola, gyereksarok...) tehát önkénteseket keresek, elsősorban FME tagokat. Szeretnénk hasonló programokhoz összeszokott szervező gárdát verbuválni. Ha van kedved ebben részt venni, kérlek írj ide:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. .

 

Botond/FME