2012. február 18: Az FME farsangi bálja

  • Nyomtatás

Az FME hagyományos farsangi bálját az idén a Pakila-i VPK (önkéntes tűzoltóegylet) termében tartottuk. A terem falait a korábbi farsangi bálok fotóival díszítettünk fel.


A program 6-kor kezdődött a gyerekek jelmezversenyével. A 9 versenyző bátran mutatkozott be és járt körbe, hogy a zsűri pontozhassa őket, végül a Cica nyert.


img 2495 gyerekek

Ezután táncoltunk, amihez a kolozsvári Tarisznyás együttes húzta a talpalávalót. Jólesett utána a vacsora: Krenner Zoltán kolozsvári rakott káposztája nagy sikert aratott.

A felnőttek jelmezversenyén 11 versenyző vonult fel, volt köztük légikisasszony, Csizmás Kandúr, de az első díjat a legötletesebb jelmez kapta: Halonen Hajni Bigusnak öltözött. Miután a mit sem sejtő áldozatot kihívták a teremből a jelmezesek felvonulása előtt, Hajni beállt a helyére jelmezben és ő vezette tovább a műsort.


img 2529a hajni

A jelmezverseny pontozása közben folytatódott a tánc, Litkey Pista bá szívesen tanította a táncházba (eddig még) nem járókat.


img 2504 tanc

Pihenésképpen kisorsolták a tombola nyereményeket, a fődíj egy torta volt, stílszerűen álarccal díszítve. Utána éjjel 1-ig folytatódott a tánc és beszélgetés.


img 2534 torta

Köszönjük a szervezőknek ezt a jó hangulatú, emlékezetes estét!