2015. augusztus 15 Gulyás Grand Prix

Idén is megrendezésre kerül a GGP (Gulyás Grand Prix) augusztus 15-én, a megszokott helyen, immár 14. alkalommal, Karjaaban, immár 14. alkalommal, idén ismét az FME égisze alatt.


Program: a versenyben résztvevő csapatok legkésőbb 18:00-ra megfőzik a gulyást 18-20 személyre. Vege-gulyást is szabad főzni! A kóstolóbizottság idén is győztest hirdet, a nyertes csapat ajándéka aranyozott fakanál és oklevél, de további díjakat is kiosztunk. Az elkészült ételeket a résztvevők jóízűen elfogyasztják, majd kedvtől függően kezdődhet a tánc, a szaunázás, sörözés, illetve borozás.


Fontos: egy csapat több bográccsal is versenyezhet, ezek külön indulnak a versenyben növelve a nyerési lehetőséget. A költségeket idén is legfeljebb 50 EUR* értékben (/csapat/bogrács), bizonylat ellenében a helyszínen megtérítjük. Megkérjük a részvevő csapatokat, hogy a költségtérítést igénylő termékeket KÜLÖN bizonylatra írassák. Azonos pontszám esetén az olcsóbban vásárló csapat lesz a nyerő!
Bográcsot, lábakat, merőkanalat minden csapat hozzon magával!
A helyszínen grillezési lehetőség is van.


Végezetül: minden kedves résztvevőt kérünk, hogy a közös költségekből részt vállaljon, függetlenül attól, hogy főz-e vagy sem. A belépő idén 10 EUR*, a 2015-ös FME tagdíjat befizetettek számára 6 EUR. Gyermeknek 7-14 között 5 EUR (FME tagság esetén 4 EUR*), ezalatt ingyen vehetnek részt az eseményen.

Jelentkezni a főszervezőnél villanypostán ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. ) vagy telefonon (040 960 7559)

Helyszín:

Mint minden évben, ezúttal is a Jogging Team vízparti házikója környékén lesz az esemény.

karjaa jogging team


Koordináták:

60° 04’ 35’’ N
23° 39’ 48’’ E

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkit szeretettel várunk!

*JAVÍTÁS: az eredeti felhívásban tévesen szerepelt a maximális költségtérítés összege (50 EUR helyett 45 EUR), illetve a teljes árú nem FME tagok belépőjének az ára (10 EUR helyett 8 EUR). Idén FME tagok gyermekei számára a belépő 4 EUR. A hibáért elnézést kérünk.