2017. február 3. Elek Ányos bemutatkozó előadása

Kedves barátaink!

Egy hirtelen jött lehetôségre invitállak benneteket Helsinkibe.
Elek Ányos sokoldalú elôadómûvész február 3-án du. 18.30 tartana nekünk egy bemutatkozó elôadást, amelynek alapján azután majd eldönthetjük, hogy szeretnénk-e tôle a jövôben több gyermek és vagy felnôtt programot kérni/rendelni.

Ányos jelenleg rövid ideig Helsinkiben tartózkodik.

Olvassátok el a bemutatkozó levelének általam készített és mellékelt kivonatát és ha érdekel benneteket, akkor az alábbi linken jelentkezzetek be a gyerekekkel együtt (vagy nélkül) a mûsorra.

Akkor szervezzük meg, ha összejön legalább 15-20 érdeklôdô

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Std49AN4hJWSm0NrNOLo6rcMQDgrN4n9QedsldjAV8M/edit#gid=0

A rövid határidô miatt gyors válasz fontos a hely kereséséhez, a program véglegesítéséhez.

Szabad hívni ismerôsöket is!


Jelinkó Árpád/FME

 

 

Kivonat a Jelinkó Árpádnak írt levélből

Elek Ányos vagyok, elsősorban improvizációs színházzal, gyerekekkel foglalkozó szakember. 28 éve a színházi világban dolgozom különféle területeken, színészként, kaszkadőrként, rendezőként, koreográfusként egyaránt kipróbálhattam magam. Az évek folyamán leginkább az improvizációs színház területén mélyedtem el, szereztem szerteágazó tudást és tapasztalatot.

A Veled Kerek csapatának megálmodója, létrehozója és vezetője vagyok. 20 éve táboroztatok. Csapatunk kreatív, az improvizáció iránt fogékony fiatalokból áll, akikkel közösen tréningeket, improvizációs kurzusokat, gyerektáborokat és egyéb gyerekprogramokat tartunk minden korosztály számára. Bővebb információkat itt talál rólam:
https://www.facebook.com/elekanyos

Táborunkról itt talál információkat:
https://www.facebook.com/veledkerek
http://veledkerek.hu/

Az elmúlt években az alábbi színházakban, műhelyekben tartottam különféle tréningeket: Vígszínház, Győri Nemzeti Színház, Weöres Sándor Színház, Kultkikötő Balatonföldvári Szabadtéri Színház, Ördögkatlan Fesztivál, Dumaszínház, Szputnyik Hajózási Társaság, KoMa Társulat, K. V. Társulat, Momentán Társulat, Színház- és Filmművészeti Egyetem, Testnevelési Egyetem, Bajor Gizi Színészmúzeum

Rólunk mondták:
„Ez az improvizációs kurzus olyan kurzus, amiről menet közben ki sem derül, hogy kurzus. Játszunk, nevetünk, okulunk, elrontjuk, újra kezdjük, és csak a végén jövünk rá, mi mindent tanultunk. Legfőképpen azt, hogy merjünk belevágni, segítsünk egymásnak, és ha bukunk, örömmel bukjunk – vagyis ugyanazt kell csinálni, mint az életben, csak kicsiben. És ugyanúgy nem tudjuk, mi lesz a vége.” Kovács András Péter – Dumaszínház
http://veledkerek.hu/egyesulet/rolunk-mondtak/

Mosolygaranciát vállalunk minden termékünkre. Amennyiben a programunkon nem érzik jól magukat a gyerekek, akkor ingyen dolgoztunk.

Az alábbiakban bemutatom improvizációs tréningjeinket és improvizációhoz kapcsolódó színházi ajánlatainkat Önöknek.

Jelinkó Árpád kiemelése:

Bőröndmesék:
Interaktív mesés tárgyjáték a gyerekekkel, ahol ők maguk is a történet szereplőivé válnak közben. La Fontaine: A molnár a fia és a szamár meséje alapján. 649-szer játszottuk már, ha igényt tartanak rá, Finnországban tarthatjuk a jubileumi 650. előadást.
Játék idő: 60 perc
Célközönség: Minden korosztálynak ajánlott (A 14 év alatti gyerekektől az idősebb testvéreiken, szüleiken át a nagyszülőkig mindenkinek garantált kikapcsolódás). Létszám: maximum 120 gyerek

A bőröndmesékről az alábbi linkeken találhat kedvcsináló képeket, videókat:
Facebook: https://www.facebook.com/borondmesek/
Ördögkatlan fesztivál: http://www.ordogkatlan.hu/2015/08/videonaplo-az-elso-naprol.html?m=1
Bőröndmesék három percben: https://www.facebook.com/borondmesek/videos/vb.192064694199156/2065564524317/?type=2&;theater
Képek a bőröndmesékről: https://www.facebook.com/pg/borondmesek/photos/tab=album&;album_id=1361664307239183