2015. február 7. Farsang

farsangAz idei farsangot február 7-én tartottuk a VPK termében (Helsinki, Pakilantie 64), 17 órától. Ezúttal a rendelkezésre álló terem határait feszegetve több, mint 100 résztvevő jelent meg és biztosította a családias hangulatot. A nyitótánc után Juhos Botond, az FME alelnöke köszöntötte a résztvevőket, majd a gyerekeké volt a terep: jelmezverseny és játszóház szórakoztatta őket és okozott derűs perceket a felnőtteket. A vacsora után hegedűszó töltötte meg a termet, majd következett a felnőtt jelmezverseny és a tombola. Az estét ezúttal is tánccal zártuk.

Fényképek itt és itt.


Eredeti meghívó és program: 
 
FME farsang 2015
Az idei farsang 2015 február 7-én szombaton lesz 17 órától a Pakinkylän VPK báltermében.

Belépődíj: felnőtt 15 euro, FME tagoknak 10 euro, 7-14 éves gyermekek 5 euro, 7 év alatt ingyenes.
Kedvezményt azok kapnak, akik addig (vagy ott helyben) befizetik az FME éves tagdíját (családonként 20/15 euro).
 
A vacsorát Krenner Zoltán szállítja, a zenéről dj (Sándor Flórián) gondoskodik. Lesz jelmezverseny, tombola, minden tál étel mellé jár egy pohár bor, és mindenkinek egy kis farsangi meglepetéssel kedveskedünk. A büfében süteményt, kávét és üdítő italokat árusítunk baráti (önköltséges) áron.
 
A korábbi évekhez hasonlóan most is teltházra számítunk. Amennyiben elérjük a terem max befogadó képességét (90 fő), a jelentkezést le kell zárnunk.