2015. május 24. Tavaszi kirándulás Askola környékére

askolaA hétvére szervezett kirándulás sikeres volt. Néhányan ugyan a vészjósló időjárás miatt visszamondták a kirándulást, de nagyon bánhatják. Bátraké a szerencse a közmondás szerint, ezúttal ez beigazolódott. A kiránduláson résztvevő 13 bátor felnőtt és 2 gyerek kiránduló nagyon jól érezte magát. Az esöfelhök más irányba mentek békén hagyva minket. Várt a tüzifa és jó étvággyal falatoztunk. A tüzhelytől egy új úton mentünk vissza a parkolóhoz. A tervek szerint idén ősszel vagy jövö tavasszal megismételjük ezt az utat. (Gálfi István)

A kiránduláson készült fényképek itt tekinthetőek meg.

Eredeti meghívó a programra:

Tavaszi kirándulás szervezünk Askola környékén egy jégkorszakbeli képződménycsoport megtekintésére. A gyalog megtett távolság oda-vissza kb. 4km. Kisgyerekek is részt vehetnek szülői felügyelet mellett.

Az időjárás előrejelzés kirándulásra való időt jósol (18 fok, napos/felhős, eső nélkül).

A helyszínen lehet grillezni is. A tűzifa vár minket, meg van rendelve. Hozzatok enni és innivalót. A belépési díj személyenként 2 euró.

Felszerelés: Túracipő, túraöltözék.

Indulás/találkozó hely: Május 24, vasárnap délben 12:00, a vantaa-i IKEA parkolója (Keha III es 4-es út találkozása). Innen kb 55 km-t vezetünk autóval. Telekocsi megoldható.

Túraszervező Gálfi István (0503446456).

Az esemény itt található meg a Facebookon.