2014. május 13. MTV arculati fotózás

Benne leszek a tévében!

Május közepén Helsinkiben járt a Magyar Televízió két munkatársa, akik azzal keresték meg egyesületünket, hogy az itt élő magyarokról szeretnének fényképet készíteni, amit az MTV Arculat kampánya részeként, az adások közötti elválasztó blokkban inzertként sugároznának. Az eredetileg meghirdetett fotózáson az itt élők közül senki nem jelent meg, csak az ösztöndíjasunk (a Kőrösi Csoma ösztöndíjprogram résztvevője) Kántor Julcsi, aki interjút szeretett volna készíteni a tévésekkel, és a vállalkozó szellemű honfitársainkkal. Mivel a fotózas így meghiúsult, Julcsi elhívta az MTV képviselőit a Magyar Keddre, ahol megismerkedhettek az itt élőkkel. Miután kiderült, hogy ez egy jó lehetőség, hogy otthoni rokonaink, barátaink láthassanak a tévében, páran vállaltuk, hogy másnap elmegyunk a hotelbe, ahol megszálltak, elkészültek a felvételek, és néhányan már adásba is kerültünk. A fotózás után a Kaivopuisto parkba mentünk piknikezni és kávézni, onnan vacsorázni. A tévések így megismerhették egy kicsit Helsinkit és az itt élő magyar fiatalokat. Reméljük, hogy végül kellemes emlékekkel tértek haza (s hogy tartós barátság alakul ki velük).

Juhos Botond

Eredeti meghívó

arculat logo

Időpont: május 13. du 6-7. (kedd)

Helyszín: Best Western Hotel Katajanokka (Merikasarminkatu 1A, 00160 Helsinki)

Az MTV arculati irodájának munkatársa, Szabó Judit Finnországba látogat. Március 13-án találkozik az itt élő magyarokkal, akik szeretnének részt venni az MTVA „Közösségi Arculat" kampányában.

A kampányról: "Az MTVA 2012-es arculatváltásával egy időben debütált az MTVA Arculat kampánya, melyben már több ezer magyarországi illetve határon túl élő honfitársunk vett részt. A kampányban fotókat készítünk a jelentkezőkről, amikből egy hozzájárulási nyilatkozat kitöltését követően egy speciális videó generálódik. Ezeket a videókat a reklámokat és ajánlókat megelőző blokkokban sugározzuk az M1 csatornáján. A jelentkező a vetítés időpontjáról az általa megadott e-mail címen értesítést kap, aminek továbbításával tájékoztatni tudja, akár távolabb élő családtagjait, barátait." Példa videó linkelve.

A portékat Szabó Judit előre elkészítve kéri a belinkelt tájékoztató szerint. A helyszínen kell majd aláírni a fotók felhasználásához szükséges nyilatkozatot.
Bővebb információ a magyar-listán.