2023.05.13_Bábszínház a Liszt Intézetben: “Vilmos a béka”

Beszámoló

Anyák napja előtt egy nappal, május 13-án szombaton bábelőadás várta a Helsinki és környékén élő kisgyermekes családokat. Az előadás a Liszt Intézet és az FME közös szervezésében az intézet kiállító termében került megrendezésre. A délután előadóit Tamás Erzsébetet és Kantola (Explorers) már ismerhetik a magyar gyerekek, hiszen magyar színjátszó klubot vezetnek Espooban, és zenei foglalkozásokat tartanak Zene morzsa néven. Erre a napra egy interaktív zenés bábszínházi előadással készültek kicsiknek és nagyoknak Vilmos a béka címmel. A történet  egy elragadó és vicces békáról szólt, aki barátokat keresett magának.A gyerekek élvezettel és nagy lelkesedéssel követték a mese fonalát.

A Liszt Intézet kiállító termének összes székére szükség volt, olyan nagy volt az érdeklődés. A fél órás előadás után, azok a gyerekek akik még bírták a figyelmet, egy kis közös játékra, énekre maradhattak az KCSP ösztöndíjas vezetésével.

Albertné Joób Emese

Az összes fényképek és videók itt:

https://drive.google.com/drive/folders/1uGpZ61o9AtFaT4KsKCOc7ihvemhb6iFg

********* ************

Kedves Mindenki!    

 Szeretettel várunk az Explorers bábelőadására,  május  13-án (szombaton),  15 órától a  Liszt Intézetben (Kaisaniemenkatu 10, 00100 Helsinki).
Kérjük jelentkezzetek előre vasárnap (május 7., Anyák napja)  estig, mert a rendezvényt csak elégséges résztvevő esetében tartjuk meg! 
A  jelentkezéseteket ide küldjétek e-mailben:  nagy.bigus@gabriel.fi

A rendezvényt kb. egy óra hosszúra tervezzük, amiből az előadás kb. 35 perces, majd a gyerekeknek Emese vezetésével  lehetősége lesz egy kis közös éneklésre, játékra, együttlétre.

A rendezvény belépődíjas:
-a 2023-as tagdíjat befizetett FME tagoknak családonként: 10 €
-(még) nem FME tagoknak családonként: 20 €.
 (A rendezvényt csak elégséges résztvevő esetében tartjuk meg.)

Üdvözlettel
az FME vezetősége